Sitemenu

maandag 8 augustus 2022
content-main

slachting

Ardense smaak

Steven Hanselaer: 'Enkel zonder ongemakken kan een rund optimaal uitgroeien' - bedrijfsreportage
Bijna de helft van het geproduceerde vlees in België betreft vrouwelijke runderen.

Emotie voor haarkleur

Rode Belgen mengen zich in Hollands verbeterd roodbont
Een Friese slager doet voor z'n hobby aan fokkerij, waarbij hij experimenteert met verschillende veevleesrassen, zoals Belgisch witblauw, waarvan 2 vaarzen met rood van haarkleur aan de kop werden aan

Van fokkerij tot slagerij

Traceerbaarheid en kwaliteit vormen de sleutels op het Limousinbedrijf van Philippe Soete
Naast de fokkerij vindt op dit West-Vlaamse Limousinbedrijf ook de vermarkting van het vlees plaats in de eigen slagerij

Nieuws

In de ingewanden, in de uitwerpselen en op de vacht van gezonde dieren kunnen verschillende mogelijk schadelijke organismen voorkomen. Deze organismen, zoals bijvoorbeeld E.

right