Sitemenu

maandag 18 oktober 2021
content-main-left

Nieuws

VLAM heeft in samenwerking met persfotograaf Jimmy Kets een boek gemaakt waarin de Vlaamse vleessector - van bij de boer tot op het bord - in beeld wordt gebracht.

Het boek wordt - voorlopig - niet commercieel aangeboden maar biedt de mogelijkheid aan stakeholders en journalisten om door de lens van een persfotograaf kennis te maken met het vakmanschap binnen de vleessector.

Liefde voor dieren, stiel en producten

Elke dag opnieuw geven ruim 100.000 mensen binnen de Belgische vleessector het beste van zichzelf om vlees van de allerhoogste kwaliteit tot bij de consument te brengen.

VLAM heeft de liefde die deze professionals van bij ons hebben voor hun dieren, hun stiel en hun producten in een boek samengebracht en dit alover de verschillende schakels in de keten: varkens- en rundveehouders, veevoederfabrikanten, slachthuizen en verwerkingsbedrijven, de slagerij en het restaurant. 

 

 

Het boek gaat in de eerste plaats gebruikt worden voor een positieve beeldvorming over vlees op persredacties (foto: VLAM).
Het boek gaat in de eerste plaats gebruikt worden voor een positieve beeldvorming over vlees op persredacties (foto: VLAM).
right