Sitemenu

dinsdag 20 oktober 2020
content-main-left

Nieuws

In het augustusnummer publiceerde de redactie het derde deel van de corona-fotokeuring. Test je kijk op fokvee en maak een laatste kans op het winnen van een CRV-bon ter waarde van 100 euro. De deadline voor deelname is zondag 6 september om middernacht.

De keuring verloopt als volgt: plaats de vijf stieren van de foto’s op basis van hun exterieur op volgorde: Nummer 1 is fotoletter …, nummer 2  is fotoletter … , enzovoort.

Mail uw deelname ten laatste op 6 september 2020 naar guy.nantier@crv4all.com met volgende gegevens:

  • uw naam en voornaam
  • woonplaats
  • de rangorde van 1 naar 5, bijvoorbeeld C, A, E, D, B

Een ervaren jury maakt ook zijn/haar keuze. De jury beschikt over niet meer info dan de deelnemers, dus ook enkel de foto’s. De naam van de jury wordt niet bekend gemaakt om afspraken en gelobby te vermijden. 

Geen verhaal mogelijk

Bij deelname aanvaardt de deelnemer de rangschikking van de jury. Het is niet mogelijk om verhaal te halen bij de redactie over de uitslag.

De winnaar is ….

De winnaar van de fotowedstrijd is de deelnemer die de volgorde  van het ‘kop trio’ juist heeft zoals de jury. Bij meerdere winnaars wordt gekeken naar de volgorde van het eerste kwartet, dan quintet en tot slot het sextet. Is er nog gelijkheid, dan wordt de winnaar bij lottrekking bepaald. 

De winnaar wordt kenbaar gemaakt via alle mediakanalen van Veeteeltvlees (www.veeteeltvlees.bewww.veeteeltvlees.nl , Facebook). De winnaars krijgen een CRV-bon ter waarde van 100 euro.

Publiekskampioen

Het dier dat door de deelnemers het vaakst op de eerste plaats wordt gezet, krijgt de titel ‘Publiekskampioen fotokeuring 2020’. Naam, afstamming, en eigenaar van het dier wordt kenbaar gemaakt.

Deadline voor deelname is zondag 6 september
Deadline voor deelname is zondag 6 september
right