Sitemenu

donderdag 18 januari 2018
content-main-left

Nieuws

Zaterdag 20 januari 2018 vindt op de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht kennisdag ‘Natuurlijke afkalvingen’ plaats. Geïnteresseerde vleesveehouders kunnen er hun kennis vergroten en praktisch aan de slag gaan met diverse onderdelen van natuurlijke verlossingen.

Docent Herman Jonker van het departement Gezondheidszorg landbouwhuisdieren van de Universiteit Utrecht opent de dag met een inleiding over de natuurlijke verlossing bij de koe. Vervolgens zijn er een aantal workshops waarin specialisten stilstaan bij de keuzemomenten die vleesveehouders tegenkomen tijdens het geboorteproces.
Deze jaarlijkse kennisdag is georganiseerd door het Belgisch Witblauw Stamboek, het Stamboek Verbeterd Roodbont, LTO Nederland en de projectpartners van ‘Bewust Natuurlijk Luxe’.

De kennisdag begint om 10.00 uur. U kunt hier inschrijven vóór 12 januari 2018. 

De derde kennisdag van het project ‘Bewust Natuurlijk Luxe’ staat dit jaar in het teken van de natuurlijke verlossing
De derde kennisdag van het project ‘Bewust Natuurlijk Luxe’ staat dit jaar in het teken van de natuurlijke verlossing

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Tijdens het vleesveecongres in Oudenaarde en Lummen werd meermaals gesteld dat het Belgisch rundvlees meer een eigen verhaal moet hebben. Daarbij kunnen de vleesveehouders ook zelf ambassadeur zijn voor hun product. De invulling hiervan kan op diverse manieren, zo werd aangetoond tijdens het vleesveecongres. Maar hoe zou u het invullen?
De afzet zelf in handen nemen richting slagers en winkels
Opzetten van een eigen hoeveslagerij
Deelname aan een producentenorganisatie
De deuren van mijn bedrijf regelmatig openzetten voor bezoek
Promotie is een taak voor de VLAM
right