Sitemenu

woensdag 22 mei 2019
content-main-left

Nieuws

Met hun hoofdprijs uit de recente kerstquiz van VeeteeltVlees – een et-spoeling ter waarde van 1000 euro, aangeboden door CRV – willen Kurt en Jorn Lips graag embryo’s winnen van hun favoriete koe Irma.

Kurt Lips uit het West-Vlaamse Beernem en zijn zoon Jorn zijn bijzonder enthousiast over hun winst in de kerstquiz. En welke koe ze gaan spoelen, weten ze ook al. Irma van de Wilgendreef, een met 89,7 punten ingeschreven docher van Javanais, is de uitverkorene.

In het februarinummer van VeeteeltVlees is meer te lezen over de winnaars van de kerstquiz en hun favoriete koe.

Nummers twee en drie

Ook voor witblauwfokker Kris De Voghel uit het Vlaams-Brabantse Lennik was deze editie van de kerstquiz een succes. Uit handen van Aveve-zaakvoerder Dirk De Dobbeleer uit Lennik mocht de familie De Voghel de tweede prijs, 1000 kg Startmix All-in, in ontvangst nemen.

Prijs nummer drie was dit jaar voor Bart Beusmans uit Noorbeek. Zijn bedrijf wordt later dit jaar door de fotograaf van VeeteeltVlees op foto gezet vanuit de lucht.

Vader Kurt (rechts) en zoon Jorn Lips samen op de foto met hun favoriete koe, Irma. Haar willen ze dit jaar nog graag spoelen met hun gewonnen prijs
Vader Kurt (rechts) en zoon Jorn Lips samen op de foto met hun favoriete koe, Irma. Haar willen ze dit jaar nog graag spoelen met hun gewonnen prijs
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Een aantal jonge vleesveehouders willen via een pas opgerichte producentenorganisatie (POVV) informatie onderling gaan uitwisselen. Hoe kijkt u hier tegen aan?
Ik ga zeker lid worden en mee informatie uitwisselen
Ik ga lid worden maar kijk dan toch even de kat uit de boom
Neen, dit heeft geen enkele zin
right