Sitemenu

dinsdag 21 mei 2019
content-main-left

Nieuws

Manhattan, een dochter van Attribut, werd tijdens de landbouwbeurs van Parijs door de jury, François Guillaume en Etienne Baudoin, verkozen als beste witblauwe uit de wedstijd. De jonge kampioene van Cyrille Guitet werd vergezeld van haar kalf Orly (v. Adapté).

Manhattan toonde in Parijs veel klasse. De vier jaar oude Attributdochter presenteerde zich met sterk beenwerk, mooi getekende bespiering en finesse.

Haar grootste concurrente in het kampioenschap was een 19 maanden oude Grommitdochter van Jean-Henri Dessert, een vaars met finesse en présence.

Lilou kampioene bij de koeien

Bij de oudere dieren was de titel voor Sylvain Cauchy. Zijn Lilou (v. Tilouis) is een zeer complete koe met lengte en breedte in de voor- en achterhand.

Zij kreeg concurrentie in het kampioenschap van Jalouse, opnieuw een Attributdochter. De fijne koe met sterk beenwerk is eigendom van maatschap Du Bourg.

 

Attributdochter Manhattan samen met haar Adaptékalf. Manhattan werd algemeen kampioene in Parijs
Attributdochter Manhattan samen met haar Adaptékalf. Manhattan werd algemeen kampioene in Parijs

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Een aantal jonge vleesveehouders willen via een pas opgerichte producentenorganisatie (POVV) informatie onderling gaan uitwisselen. Hoe kijkt u hier tegen aan?
Ik ga zeker lid worden en mee informatie uitwisselen
Ik ga lid worden maar kijk dan toch even de kat uit de boom
Neen, dit heeft geen enkele zin
right