Sitemenu

zondag 27 mei 2018
content-main-left

Nieuws

Us Heit van Knedo in beeld

11-05-2018  · 5 reacties

Veeteeltvlees was onlangs op bezoek op het vleesveebedrijf van Marnix Kneteman in Wijdewormer en bracht er Us Heit van Knedo (v. Patamon van Knedo) in beeld.

Us Heit is een stier met een aparte bloedvoering, 87% BWB, 10% Verbeterd Roodbont en 3% Limousin. Us Heit is zowel gekeurd voor Verbeterd Roodbont als voor Belgisch witblauw, respectievelijk 92 en 86,2 punten. In maart 2018 woog Us Heit, Fries voor onze vader, 1350 kilogram en is hij 1.60 m groot.

Bekijk hier de video van Us Heit van Knedo.

Us Heit van Knedo
Us Heit van Knedo

Foto/ film

Beste, De afbeelding lijkt een video te betreffen, door het tekentje in het midden. Als je er op klikt komt er echter geen video. Wellicht dat dit een foutje is.

Dat klopt inderdaad. Op

Dat klopt inderdaad. Op moment van publicatie was een nieuwe foto nog niet beschikbaar. Ondertussen is de foto aangepast. De link is terug te vinden in de tekst.

Film

Op mijn telefoon werkt de link naar de film nog steeds niet, helaas

Daar zijn we ons bewust van,

Daar zijn we ons bewust van, zeker bij IOS-besturing. We bekijken of we dit kunnen oplossen.

Filmpje us

Werkt nu op iOS

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

De opslag van CO2 in graslandbodems wint aan belang in Nederland en Vlaanderen. LTO lobbyt voor een subsidieregeling voor het vastleggen van CO2 in de bodem. Boerenbond bestudeert het idee van een beheersovereenkomst klimaat waarin CO2-opslag een onderdeel zal zijn? Zou u aan de slag gaan met CO2-opslag in de beschikbare bodems van uw bedrijf?
Ja
Ja, maar alleen als het vergoed wordt
Neen
right