Sitemenu

dinsdag 26 september 2017
content-main-left

Nieuws

Aan de 20e nationale Hereford keuring te Dalfsen namen 75 dieren deel van 13 fokkers.

Bij de stieren ging het kampioenschap naar Moeskær Rico P van Bé Warmelt uit Amen. Reservekampioen bij de stieren werd Quatro P van de Bommel van Arend Jan Kreun uit Wadenoyen.

Het kampioenschap bij de vrouwelijke dieren ging naar Horstinge Jindera van Henk Kuipers en Sonja Oost uit Erm. Jindera verlengt hiemede haar titel voor een jaar. Reservekampioen werd Anke 4 P van Harry Olde Keizer uit Losser.

Warmelt en Kuipers winnaars nationale Herefordkeuring

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Vleessmoothie (08/09) Fleischerei Klassen in het Duitse Temmels brengt vanaf 1 oktober een smoothie met vlees op de markt. De vleesdrank bevat 19 procent vlees en veel verse groente. De vleesdrank is ideaal voor mensen die moeten herstellen omdat de eiwitten snel opneembaar zijn. Bijkomend voordeel is dat de benutting van de eiwitten tot twee keer beter is dan van een stuk vlees: met 50 gram vloeibaar vlees per dag is de eiwitbehoefte gedekt als daar nu 100 gram vlees voor nodig is. Een fles bevat slechts 200 calorien. Vooral vanuit de zorgsector en hulporganisaties blijkt er veel interesse voor de smoothie met vlees. Het vloeibare vlees is bovendien een jaar lang ongekoeld houdbaar. Wat denkt u ervan?
Mooie innovatie
Vind het maar niks
Weet het niet direct
right