Sitemenu

zaterdag 21 oktober 2017
content-main-left

Nieuws

Op de 33ste nationale herefordkeuring te Tenbury Wells (UK) veroverde de elf maanden oude Free Town Decree van Richard Bradstock uit Tarrington het algemeen kampioenschap.

Decree, (FT Decent x Mara Humorous) was voordien op haar elf maanden ook al uitgeroepen tot  kampioene bij de jonge vaarzen. ‘Een liefelijke vaars, harmonisch in de lichaamsbouw en zeer vrouwelijk. Decree zou in elk stamboekbedrijf een meerwaarde zijn,’ aldus het commentaar van Des Kelly uit Ballygawley.

Bij de oudere vaarzen was de titel voor Pulham Blossom 19 (v. Haven Hotspur) van P. en L. Vincent uit Coles Common. Kampioene bij de koeien werd de zesjarige Auckvale Lively 1058H  (v. Auckavale Broadside) van de familie Kemp uit St Helens.

Lewis sterk in de stieren

In de categorie jonge stieren werd Pulham Powerhouse (v. Yarram Unique F181) van P. en L. Vincent kampioen. Bij de stieren middengroep was de titel voor de achttien maanden oude Haven Northstar (v. Haven Kingpin) van de familie Lewis uit Dilwyn. Northstar werd ook algemeen kampioen stieren. De familie Lewis veroverde met Haven Lamborghini (v. Haven Cavalier) ook nog de titel bij de oudere stieren.

De 'lieflijke' Free Town Decree (FT Decent x Mara Humorous).
De 'lieflijke' Free Town Decree (FT Decent x Mara Humorous).

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Vleessmoothie (08/09) Fleischerei Klassen in het Duitse Temmels brengt vanaf 1 oktober een smoothie met vlees op de markt. De vleesdrank bevat 19 procent vlees en veel verse groente. De vleesdrank is ideaal voor mensen die moeten herstellen omdat de eiwitten snel opneembaar zijn. Bijkomend voordeel is dat de benutting van de eiwitten tot twee keer beter is dan van een stuk vlees: met 50 gram vloeibaar vlees per dag is de eiwitbehoefte gedekt als daar nu 100 gram vlees voor nodig is. Een fles bevat slechts 200 calorien. Vooral vanuit de zorgsector en hulporganisaties blijkt er veel interesse voor de smoothie met vlees. Het vloeibare vlees is bovendien een jaar lang ongekoeld houdbaar. Wat denkt u ervan?
Mooie innovatie
Vind het maar niks
Weet het niet direct
right