Sitemenu

zondag 28 mei 2017
content-main-left

Nieuwsberichten over fokkerij

24-05-2017
Op de befaamde Carlisle lenteshow en -veiling veroverde Germinalzoon Bedgebury Kent van Andrew Price het algemeen kampioenschap bij de stieren.
23-05-2017
Op de interregionale keuring Aquitanima te Bordeaux ging het algemeen kampioenschap in het limousin ras naar de oudere vaars Jouvence. In het blonde d’Aquitaine ras ging met algemeen kampioene Lila de eindzege eveneens naar een oudere fokvaars.
17-05-2017
Op de Balmoral Show – de officiële kick-off van het Britse keuringsseizoen – domineerde Henry Savage en zonen uit Altnamackin met hun Trueman-vee.
16-05-2017
In Loosdrecht is bij limousinfokker Gert Zagt een heel bijzondere kalverdrieling geboren. Dat meldt Limousin Vereniging Nederland.
15-05-2017
Afgelopen weekend kroonde Belgisch keurmeester Pieter Gillis op de nationale vleesveeshow te Brno (Tsjechië) de stier Boleslav Z Dubnice ET tot algemeen kampioen in het witblauwras.
10-05-2017
De selectiecommissie van het Blonde d’Aquitaine stamboek Nederland heeft de eerste selectieronde afgewerkt voor de Europese confrontatie te Sedan.
10-05-2017
Op de meiveiling in het Britse Carlisle scheerde het limousin ras - zowel in het mannelijke fokvee als in het vrouwelijke fokvee - hoge toppen.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

CAMERA IN SLACHTHUIZEN(23/05) In Nederland heeft staatssecretaris van Dam afspraken gemaakt met de grote slachthuizen over cameratoezicht tijdens het slachten. De afspraak is geen verplichting. In Frankrijk wordt cameratoezicht vanaf 1 januari 2018 wel verplicht in de slachthuizen. In Duitsland komt er geen cameratoezicht omdat het filmen op de werkplaats een inbreuk vormt op de privacy van de werknemers. Wat vind u: wel of geen cameratoezicht?
Verplicht cameratoezicht
Vrijwillig cameratoezicht
Geen cameratoezicht
Weet het niet
right