Sitemenu

maandag 17 juni 2019
content-main-left

Nieuws

VLAM vernieuwt exportsite Belgische producten

10-10-2018  · 2 reacties

Om buitenlandse handelscontacten makkelijker in contact te brengen met een geschikte leverancier van Belgische producten heeft VLAM het exportplatform volledig vernieuwd.

Het exportplatform www.freshfrombelgium.com omvat 14 aparte productsites, waaronder ook een over Belgisch vlees: www.Belgianmeat.com. Er is ook een productsite voor de export van fokvee: www.belgianlivestock.com.
Op deze manier krijgt een inkoper of een journalist uit een bepaalde sector meteen die info die hij nodig heeft of die hem interesseert. Passie, het vakmanschap en de kwaliteit van de producten lopen als een rode draad door alle sites.

In meerdere talen beschikbaar

Wie aan export doet, moet meertalig denken. Daarom werden alle sites standaard in vier talen voorzien: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Belgianmeat.com bestaat ook in het Pools, Italiaans, Koreaans en Japans. Er volgt nog een Chinese versie.

 

Ook de site van Belgianmeat.com is vernieuwd
Ook de site van Belgianmeat.com is vernieuwd
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Een aantal jonge vleesveehouders willen via een pas opgerichte producentenorganisatie (POVV) informatie onderling gaan uitwisselen. Hoe kijkt u hier tegen aan?
Ik ga zeker lid worden en mee informatie uitwisselen
Ik ga lid worden maar kijk dan toch even de kat uit de boom
Neen, dit heeft geen enkele zin
right