Sitemenu

zaterdag 24 februari 2018
content-main-left

Nieuws

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Tijdens het vleesveecongres in Oudenaarde en Lummen werd meermaals gesteld dat het Belgisch rundvlees meer een eigen verhaal moet hebben. Daarbij kunnen de vleesveehouders ook zelf ambassadeur zijn voor hun product. De invulling hiervan kan op diverse manieren, zo werd aangetoond tijdens het vleesveecongres. Maar hoe zou u het invullen?
De afzet zelf in handen nemen richting slagers en winkels
Opzetten van een eigen hoeveslagerij
Deelname aan een producentenorganisatie
De deuren van mijn bedrijf regelmatig openzetten voor bezoek
Promotie is een taak voor de VLAM
right