Sitemenu

zondag 28 mei 2017
content-main-left

Nieuws

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

CAMERA IN SLACHTHUIZEN(23/05) In Nederland heeft staatssecretaris van Dam afspraken gemaakt met de grote slachthuizen over cameratoezicht tijdens het slachten. De afspraak is geen verplichting. In Frankrijk wordt cameratoezicht vanaf 1 januari 2018 wel verplicht in de slachthuizen. In Duitsland komt er geen cameratoezicht omdat het filmen op de werkplaats een inbreuk vormt op de privacy van de werknemers. Wat vind u: wel of geen cameratoezicht?
Verplicht cameratoezicht
Vrijwillig cameratoezicht
Geen cameratoezicht
Weet het niet
right