Sitemenu

zondag 23 april 2017
content-main-left

Nieuws

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Dierenwelzijn (6/04) De beelden over dierenwelzijnsproblematiek in een Belgisch slachthuis zinderen nog na. De functionaris dierenwelzijn die wettelijk verplicht is in elk Belgisch slachthuis en een specifieke opleiding en bekwaamheidsattest moet bezitten, wordt aangeworven en betaald door het slachthuis. De overheid wil een onafhankelijker positie voor deze functionaris. Wat vindt u?
Zoals het nu geregeld is, is het goed. Wie als bedrijf zijn gat brandt, moet maar op de blaren zitten en verliest zijn erkenning om te mogen slachten
Voeg een wettelijke bescherming tegen ontslag toe aan de arbeidsovereenkomst in geval van melding van mistoestanden aan de directie en aan de overheid
Dierenwelzijn is een collectieve aangelegenheid. Geef de functionaris een ambtenarenstatuut.
Weet het niet
right