Sitemenu

woensdag 22 november 2017
content-main-left

Nieuws

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

NVM (25/10) De Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM) verdient een breder publiek. De fraaie kampioenen en de ontspannen sfeer vormen een uitgelezen kans om de sector bij de burger en consument in een goed daglicht te zetten. De organisatie van de NVM zou er bij een volgende editie goed aan doen de consument naar het evenement te halen of met het evenement de consument op te zoeken.
Goed idee, NVM is een mooi uithangbord
Liever niet, de burger is toch kritisch
Twijfel nog
right