Sitemenu

dinsdag 25 juli 2017
content-main-left

Nieuws

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees maar met de karakteristieke smaak van rundvlees.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren
Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Nuchtere kalveren (04/07) Na een kleine stijging gedurende juistgeteld 1 maand, zijn de prijzen voor nuchtere vleeskalveren (nuka) weer naar af. 700 euro is zowat het maximum dat u nu kan beuren, excl.btw. Wat is voor jullie een kostendekkende prijs voor een mannelijk, dikbil nuka-kalf, exclusief vergoeding voor arbeid ?
600 euro
650 euro
700 euro
750 euro
800 euro
850 euro
900 euro
meer dan 900 euro
right